Volledig scherm
© EPA

Zakenman (29) sleept Boris Johnson voor de rechter om "brexitleugens”

De voormalige Britse buitenlandminister Boris Johnson moet voor de rechter verschijnen omdat hij tijdens de brexit-campagne gelogen zou hebben over de kostprijs van het Britse EU-lidmaatschap. De 29-jarige zakenman Marcus Ball verzamelde via crowdfunding de benodigde 200.000 pond (ruim 226.000 euro) om de zaak aanhangig te maken.

10 reacties

 • Carl Op de Beeck

  2 jaar geleden
  Liegende politici moeten bestraft worden.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 jaar geleden
  Zou overal zo moeten zijn. Politiekers beweren dat ze het volk vertegenwoordigen hun daden laten het tegengestelde vermoeden.
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Precies of onze Belgische politiekers overdrijven of liegen niet ! ronduit belachelijk, alles om de brexit maar te kunnen verhinderen,hij zal er toch komen met of zonder Boris ,maak je niet ongerust.
 • Frank Van Tienen

  2 jaar geleden
  Ik verschiet dat ze daar in Londen niet harder op gereageerd hebben toen . En die Farrage deed toch ook mee , he ! Als diene kwakkel veroordeeld word , dan is den Brexit onwettig . Hoog tijd dat politiekers verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor hun leugens en onverantwoorde beslissingen ! En geen voorwaardelijke straffen !
 • Michel Van der Hoydowch

  2 jaar geleden
  Prachtig . Hopelijk krijgt hij veel volgers . Farage best van het zelfde laken een broek.
 1. Twee luxehotels in Zwitsers skioord Sankt Moritz in quarantaine na uitbraak met Zuid-Afrikaanse coronavariant

  Twee luxehotels in Zwitsers skioord Sankt Moritz in quarantai­ne na uitbraak met Zuid-Afrikaanse coronavari­ant

  Gasten betalen gemiddeld tussen de 600 en 1.000 euro voor een overnachting in één van de vijfsterrenhotels in Sankt Moritz, in het oosten van Zwitserland. De bezoekers zijn op zoek naar luxe en skiplezier in een idyllisch decor. Maar de rust is er nu ver te zoeken aangezien een variant van het coronavirus zich daar op grote schaal heeft verspreid. De gezondheidsautoriteiten van het kanton Graubünden hebben twee hotels in het mondaine skioord in quarantaine geplaatst.
 2. Kremlincriticus Navalny meteen opgepakt bij terugkeer in Rusland, EU-landen eisen maatregelen tegen Moskou
  Play

  Kremlincri­ti­cus Navalny meteen opgepakt bij terugkeer in Rusland, EU-landen eisen maatrege­len tegen Moskou

  De Russische oppositieleider Aleksej Navalny is zondag bij zijn terugkeer naar Rusland meteen opgepakt op de luchthaven. Journalisten van persbureau AFP stelden zijn arrestatie vast toen hij zich opmaakte voor de paspoortcontrole. Het Russische gevangeniswezen bevestigde nadien het nieuws. Hij zou tot 15 februari in de cel moeten blijven, zo is van zijn advocaat vernomen. Verschillende gezagsdragers, waaronder Angela Merkel, eisen zijn onmiddellijke vrijlating.
 1. Man leeft drie maanden lang in terminal van luchthaven
  Play

  Man leeft drie maanden lang in terminal van luchthaven

 2. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"