AFP
Volledig scherm
© AFP

YouTube schorst kanaal Bolsonaro voor een week wegens foute info over coronavirus

YouTube heeft maandag het kanaal van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro voor een week geschorst. Het videoplatform haalde ook een video weg waarin de president foute informatie gaf over coronavaccins.

6 reacties

 • eric reynebeau

  1 jaar geleden
  Voorbeelden Nick Van Ranst. En wetenschappelijk bewezen. Niet van youtube of een of ander duistere website waar men wat antivaccinpraat verkoopt zonder enige wetenschappelijke onderbouw.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Het is blijkbaar een trend onder extreemrechtse populisten om hun overbevolking te decimeren. Een survival of the fittest op zijn extreemrechts. Zie ook Donald Trump in de VS.
 • Nick Van Ranst

  1 jaar geleden
  Die president heeft groot gelijk. De vaccins veroorzaken meer ziektes en aandoeningen dan "het virus" waarvoor het geproduceerd werd.
 • Hans Torenven

  1 jaar geleden
  en wie bepaalt op basis van wat van juist of fout is ? Ah ja, de grote spelers.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Ze moeten die president aanklagen voor misdaden tegen de mensheid.
 1. 45 jaar cel voor man die moord probeert te plegen in stijl van beruchte seriemoordenaar Jeffrey Dahmer

  45 jaar cel voor man die moord probeert te plegen in stijl van beruchte seriemoor­de­naar Jeffrey Dahmer

  In de Amerikaanse staat Louisiana is een man veroordeeld tot 45 jaar cel voor ontvoering en poging tot moord op iemand die hij via datingapp Grindr had ontmoet. De 21-jarige Chance Seneca noemde het bij de LGBTQ+gemeenschap populaire platform een “jachtgebied”. Hij liet zich inspireren door seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, die in de jaren tachtig zeventien jongens en mannen ombracht nadat hij ze had opgepikt in uitgaansgelegenheden voor gay mensen.