AFP
Volledig scherm
© AFP

YouTube schorst kanaal Bolsonaro voor een week wegens foute info over coronavirus

YouTube heeft maandag het kanaal van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro voor een week geschorst. Het videoplatform haalde ook een video weg waarin de president foute informatie gaf over coronavaccins.

6 reacties

 • eric reynebeau

  1 maand geleden
  Voorbeelden Nick Van Ranst. En wetenschappelijk bewezen. Niet van youtube of een of ander duistere website waar men wat antivaccinpraat verkoopt zonder enige wetenschappelijke onderbouw.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Het is blijkbaar een trend onder extreemrechtse populisten om hun overbevolking te decimeren. Een survival of the fittest op zijn extreemrechts. Zie ook Donald Trump in de VS.
 • Nick Van Ranst

  1 maand geleden
  Die president heeft groot gelijk. De vaccins veroorzaken meer ziektes en aandoeningen dan "het virus" waarvoor het geproduceerd werd.
 • Hans Torenven

  1 maand geleden
  en wie bepaalt op basis van wat van juist of fout is ? Ah ja, de grote spelers.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Ze moeten die president aanklagen voor misdaden tegen de mensheid.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.