ANP
Volledig scherm
© ANP

YouTube blokkeert Sky News Australia wegens berichtgeving over corona

De videowebsite YouTube heeft het account van de zender Sky News Australia voor een week geblokkeerd omdat er foute informatie zou zijn verspreid in video’s over de coronacrisis.

9 reacties

 • Walter Ferrari

  1 maand geleden
  Veel van wat een jaar geleden als 'complot denken' werd afgedaan is nu bewaarheid geworden!
 • Johan Apatride

  1 maand geleden
  Ze zijn zoals Facebook en Google (en veel andere media): hetgeen niet overeenstemd met hun visie of gedachten wordt simpelweg uitgefilterd. Neutrale media kanalen bestaan niet.
 • Roberto Degli-Eredi

  1 maand geleden
  Ongelooflijk. De voornaamste leugens over Brexit en Trump waren de doemscenario's die de Remain en anti-Trump groepen voorschotelden en waarvan er totaal niets van waar bleek te zijn, Eric. Maar ja, blijf maar alles op Murdoch steken, zo moet er niet aan zelfreflectie worden gedaan.
 • Gino De Neef

  2 maanden geleden
  Maar onbevestigde claims door propaganten van vaccinaties mogen wel blijven
 • Yannck decorte

  2 maanden geleden
  Weeral een mooi voorbeeld van censuur en vrije meningsuiting! Is YouTube expert in het herkennen van de waarheid? Is YouTube gerechtigd om te bepalen wat ieder wil geloven? De massa wordt geconditioneerd door overheden, big tech en big pharma.
 1. Onherkenbare IS-bruid die aanslag Manchester “gerechtvaardigd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffenis: "Ik ben ook geliefden verloren”

  Onherkenba­re IS-bruid die aanslag Manchester “gerecht­vaar­digd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffe­nis: "Ik ben ook geliefden verloren”

  De bekende Britse IS-bruid Shamima Begum (21) heeft voor het eerst een live tv-interview gegeven vanuit het kamp in Syrië waar ze verblijft. Tijdens Good Morning Britain verontschuldigde ze zich omdat ze zich bij IS had aangesloten en smeekte ze de Britten om haar te vergeven en haar te laten terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. De zichtbaar nerveuze Begum was daarbij in niets meer te herkennen: ze droeg westerse kleding en make-up, haar haren waren zichtbaar en haar nagels waren opvallend gelakt.