In Italië zongen mensen eerder al vanaf hun balkon het volkslied of andere populaire deuntjes.
Volledig scherm
In Italië zongen mensen eerder al vanaf hun balkon het volkslied of andere populaire deuntjes. © Photo News

‘You’ll Never Walk Alone’: radiostations over heel Europa steken vrijdag om 8.45 uur hart onder de riem

Meerdere radiostations in Europa, ook in België, zullen vrijdag om 08.45 uur ‘You’ll Never Walk Alone’ van Gerry and the Pacemakers draaien om iedereen die met het nieuwe coronavirus te maken krijgt te laten weten er niet alleen voor te staan. Dat staat op meerdere Facebookpagina's van radiomakers te lezen.

3 reacties

 • Benny de Groot

  2 jaar geleden
  Wel jammer dat er een pandemie voor nodig is waardoor mensen liefdevol en zorgzaam met elkaar omgaan. Alee ja, op de egoisten na dan die er voor gezorgd hebben dat vele andere mensen niet vonden wat ze nodig hadden in de supermarkten.
 • Maikel Gilis

  2 jaar geleden
  Echt een pracht initiatief. Maar bedankt om me te waarschuwen. Want ik vind het een vreselijk lied omdat het tevens het clublied is van mijn meest gehaate Engelse voetbal club. Chelsea F.C. is de beste club uit Engeland.
 • WOUTERS STEFANIA

  2 jaar geleden
  Prachtig initiatief!
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Luchtvaartmaatschappijen niet te spreken over voornemen tot minder vluchten op Schiphol
  3

  Luchtvaart­maat­schap­pij­en niet te spreken over voornemen tot minder vluchten op Schiphol

  Luchtvaartmaatschappijen zijn niet te spreken over het voornemen van het Nederlandse kabinet om het aantal vliegtuigbewegingen op Schiphol structureel te verlagen naar 440.000 per jaar. "Het lijkt er sterk op dat het kabinet bewust bezig is de luchtvaart de nek om te draaien en daarmee Nederland het lelijke eendje van Europa te maken", zegt voorzitter Marnix Fruitema van BARIN, de belangenvereniging van in Nederland actieve luchtvaartmaatschappijen.