Advocate Inez Weski
Volledig scherm
Advocate Inez Weski © ANP

Wrakingsverzoek Inez Weski in liquidatieproces Marengo afgewezen

De wrakingskamer van de rechtbank Amsterdam heeft het wrakingsverzoek in het liquidatieproces Marengo van advocaat Inez Weski woensdag afgewezen. De strafzaak rond hoofdverdachte Ridouan Taghi kan dus voortgezet worden.

 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. Kroongetuige gaat weer meewerken aan Marengo-proces waar Taghi terechtstaat
  AMSTERDAM

  Kroongetui­ge gaat weer meewerken aan Marengo-pro­ces waar Taghi terecht­staat

  Kroongetuige Nabil B. gaat weer meewerken aan het Nederlandse Marengo-proces — de rechtszaak waarbij drugsbaron Ridouan Taghi terechtstaat — en zal weer antwoorden geven op vragen die rechters en advocaten voor hem hebben. Dat bevestigt de Amsterdamse rechtbank aan onze collega's van AD.nl. Eind mei maakten de advocaten van de kroongetuige bekend dat die zijn medewerking tijdelijk had opgeschort vanwege veiligheidsproblemen rondom zijn gezin. De in juli vermoorde misdaadjournalist Peter R. de Vries stond Nabil B. bij.