Kamerlid Wouter De Vriendt.
Volledig scherm
Kamerlid Wouter De Vriendt. © Photo News

Wouter De Vriendt (Groen) wil maatregelen tegen Israël: “Straffeloosheid moet stoppen”

Kamerlid Wouter De Vriendt (Groen) wil dat ons land maatregelen neemt tegen Israël. Hij reageert daarmee op de nieuwe escalatie van geweld van de afgelopen dagen in Jeruzalem. “ Lauwe reacties van de internationale gemeenschap leveren niets op. De straffeloosheid moet stoppen”, aldus De Vriendt.

52 reacties

 • Nicole Dufait

  2 maanden geleden
  Problemen in eigen land misschien eerst oplossen? Zorgen dat basisproducten zoals elektriciteit terug goedkoper worden ipv. de aandeelhouders van stroomleveranciers tevreden te stellen? Ervoor zorgen dat de straten veilig blijven en politiemensen hun werk mogen doen zonder afgeklopt te worden of veroordeeld te worden enz enz...
 • Michel de Coorebyter

  2 maanden geleden
  Toch wel bizar dat China nooit vermeld wordt door de Groenen, hoewel wat met Oeigoeren gebeurd in China honderden keren erger is dan wat in Israël gebeurd met de Palestijnen. Bovendien stoot China meer CO2 uit dan alle westerse landen samen, maar hier nooit geen woord over.
 • dirk verstraeten

  2 maanden geleden
  Dan steun je tegelijk ook de terreurorganisatie Hamas.
 • Luc Verstraelen

  2 maanden geleden
  Sharon Debeul.Wat daar gebeurd in de regio tussen Israel en Palestina kan inderdaad niet.Maar wanneer gaan de Palestijnen en de vele arabische landen de staat Israel erkennen?Laten we die landen die dat niet willen dan ook maar ineens aanpakken.
 • Thérèse Reczkowski

  2 maanden geleden
  Waar moeit die zich eigenlijk mee kijk eerst eens in je eigen land bij het minste incident wordt Brussel regelmatig veranderd in een slachtveld