De Oekraïense spionnenbaas Kyrylo Boedanov (links) opereert misschien wel achter de rug van president Zelensky
Volledig scherm
PREMIUM
De Oekraïense spionnenbaas Kyrylo Boedanov (links) opereert misschien wel achter de rug van president Zelensky © AFP / ANP / EPA

Wordt Zelensky gepasseerd door zijn eigen spionnen?

De Verenigde Staten denken dat de droneaanval op het Kremlin werd gepleegd door Oekraïne, maar dat president Volodymyr Zelensky daar niets van wist. Zou het kunnen dat spionnenbaas Kyrylo Boedanov zoiets op touw zet achter diens rug? Misschien zelfs om hem na de oorlog naar de kroon te kunnen steken? En wat beraamde Boedanov dan nog? De inval in het grensgebied? Moordaanslagen op Russische bodem? En misschien zelfs de explosies aan de Nord Stream-gaspijplijn?

30 reacties

 • Rudi Adriaensen

  2 dagen geleden
  Aanval in Dnipro ?? ik dacht dit onder controle van Rusland was ! dus schieten ze weer eens op zichzelf ?? net zoals ze alle dagen burgers beschieten in de Donbas , hospitale , scholen en supermarkten ! zeer vreemd .
 • Alain Heyrman

  2 dagen geleden
  Deze voertuigen werden door de Russen buitgemaakt tijdens gevechten daarna weer door partizanen overgenomen, Zelensky weet gewoon van niets een goede strategie denk ik.
 • stefan agneessens

  2 dagen geleden
  Sorry maar waarop is de bewering als zouden Amerikaanse voertuigen op Russische bodem gebruikt zijn gebaseerd ? Op foto’s verspreid door de Russen die overduidelijk in scène gezet werden? Zo ja, waarom wordt dit dan als vaststaand feit geponeerd ?
 • Veronica Voorhelst

  2 dagen geleden
  Zelensky had nooit zolang uit Oekraïne mogen weggaan als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel
 • Jean Donny

  2 dagen geleden
  Wat betreft betrouwbaarheid scoort Oekraïne zeker niet hoger dan Rusland, hopelijk zal dit het Westen uiteindelijk niet zuur opbreken! Daar zijn in het verleden al vele voorbeelden van.