Het naar de overleden Republikeinse Senator John McCain vernoemde oorlogsschip lag tijdens Trumps bezoek aan Japan aangemeerd in het land.
Volledig scherm
Het naar de overleden Republikeinse Senator John McCain vernoemde oorlogsschip lag tijdens Trumps bezoek aan Japan aangemeerd in het land. © REUTERS

“Witte Huis wilde oorlogsschip USS John McCain ‘uit het zicht’ tijdens Trumps bezoek aan Japan”

Het Witte Huis heeft de Amerikaanse marine bevolen de naam van het oorlogsschip USS John McCain ‘uit het zicht’ te houden, of desnoods de naam van het schip af te dekken tijdens Trumps bezoek aan Japan deze week. Dat blijkt uit een e-mail waarover de krant The Wall Street Journal bericht.

 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 2. Amerikaanse destroyer botst met tanker in de buurt van Singapore: 10 vermisten
  Update

  Amerikaan­se destroyer botst met tanker in de buurt van Singapore: 10 vermisten

  De Amerikaanse fregat USS John S. McCain is gisteren rond half twaalf Belgische tijd in aanvaring gekomen met de Liberiaanse olietanker Alnic MC ten oosten van Singapore in de Straat van Malakka. 10 opvarenden zijn vermist en 5 raakten gewond. Ze hebben geen levensbedreigende verwondingen. Ondertussen is de torpedobootjager op eigen kracht onderweg naar de haven van Singapore. Over de toestand van de tanker is nog niets bekend.
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?