De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman
Volledig scherm
De Saudische kroonprins Mohammed bin Salman © EPA

Witte Huis sluit niet uit Saudische kroonprins “ooit” te zullen straffen

Het Witte Huis sluit niet uit dat de VS de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman ooit zullen straffen voor de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Volgens een woordvoerder kan het zijn dat de Amerikaanse regering de machtigste man van Saudi-Arabië voor zijn rol bij de moord alsnog sancties oplegt, mocht dat noodzakelijk blijken.

7 reacties

 • frans Venloo

  3 weken geleden
  Veel bla bla bla maar inplaats van sanctie's zullen ze wel wat olie gratis krijgen zeker
 • Stephaan Van Synghel

  2 maanden geleden
  Met geld word je altijd bevoordeeld
 • Fenasi Kerim

  2 maanden geleden
  Dat wil ik een zien:) goeie grap van de Amerikanen:) ze kunnen niet zonder olie! Dus gaan ze ook niks doen!
 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Zo moet Biden maar beginnen Die prins zal hem is ferm uitlachen . Dat hij maar eerst in zijn eigen land kijkt daar is nog genoeg te doen .
 • Yves Van Rossem

  2 maanden geleden
  Iemand vermoorden zonder enige scrupules kan én mag blijkbaar als men genoeg macht heeft. Er zitten zeer zeker mensen levenslang vast in de cel of in de dodencel die minder op hun kerfstok hebben dan deze man. Men spreekt dan bv over het schrikbewind van Noord-korea maar is deze man dan beter ?
 1. Grootste datalek van wachtwoorden ooit in Nederland: miljoenen privégegevens gestolen op webshop ‘Allekabels’, minstens 146.000 Belgen slachtoffer
  UPDATE

  Grootste datalek van wachtwoor­den ooit in Nederland: miljoenen privégege­vens gestolen op webshop ‘Allekabels’, minstens 146.000 Belgen slachtof­fer

  De wachtwoorden en privégegevens van miljoenen Nederlanders liggen op straat door een datalek bij de populaire webshop Allekabels. Dat meldt RTL Nieuws. De gestolen gegevens werden volgens de nieuwssite met zekerheid misbruikt door criminelen. Allekabels bevestigt bovendien aan onze redactie dat er ook Belgen slachtoffer zijn van het lek.
 2. Bijna 67.000 euro op één dag ingezameld voor kinderen van ‘spookgezin’ Ruinerwold

  Bijna 67.000 euro op één dag ingezameld voor kinderen van ‘spookgezin’ Ruinerwold

  Het geld stroomt binnen voor een crowdfundingactie voor de negen zogenoemde ‘kinderen van Ruinerwold’. Na de eerste dag was om even voor middernacht al bijna 67.000 euro binnengekomen. Het geld gaat naar de kinderen van Gerrit Jan van D. (68), die jarenlang verscholen voor de buitenwereld leefden in een afgelegen boerderij in de buurt van het Drentse dorp Ruinerwold. De zaak kwam in Nederland aan het rollen toen een van hen wegliep in oktober 2019.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"