Witte Huis in lockdown
Volledig scherm
Witte Huis in lockdown © Twitter

Witte Huis en Capitool even in lockdown

Het Witte Huis en het Capitool in Washington zijn niet langer in lockdown. Dat meldt NBC News. De maatregel was even van kracht omdat de luchtverkeersleiding het contact met een vliegtuig in de buurt van Washington was verloren, aldus Amerikaanse media.

0 reacties

 1. 1.300 baby’s in Brazilië bezweken aan gevolgen van coronavirus: “Ik wilde test voor mijn zoon, maar dokter stuurde me wandelen”
  2

  1.300 baby’s in Brazilië bezweken aan gevolgen van coronavi­rus: “Ik wilde test voor mijn zoon, maar dokter stuurde me wandelen”

  De sterftecijfers hebben een nieuwe piek bereikt, maar dat is niet de enige opvallende vaststelling in Brazilië. Sinds de start van de epidemie zijn er volgens de BBC ook al 1.300 baby’s bezweken aan de gevolgen van het coronavirus. Lerares Jessika Ricarte weet helaas hoe die pijn aanvoelt: zij verloor haar eenjarige zoon nadat een dokter weigerde een coronatest uit te voeren. Twee maanden later is Lucas aan MIS-C overleden, een zeldzame complicatie van het virus waarbij de hartspier ontstoken raakt. De kinderziekte werd ook al verschillende keren in ons land vastgesteld.
 2. Biden: “Tijd is gekomen om langste oorlog van Amerika te beëindigen”, NAVO-landen akkoord om te starten met terugtrekking uit Afghanistan
  Buitenland
  27

  Biden: “Tijd is gekomen om langste oorlog van Amerika te beëindigen”, NA­VO-lan­den akkoord om te starten met terugtrek­king uit Afghanis­tan

  De Amerikaanse president Joe Biden heeft het definitieve vertrek van de Amerikaanse troepenmacht uit Afghanistan aangekondigd. De operatie begint op 1 mei en zal voltooid zijn voor 11 september, de dag dat precies twintig jaar geleden terroristen van al-Qaeda met vliegtuigen aanslagen pleegden in de Verenigde Staten. De aanslagen waren de opmaat voor wat de langste oorlog van de Verenigde Staten zou worden.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?