EPA
Volledig scherm
© EPA

Wit-Rusland verzekert "hard terug te slaan" bij elke aanval na oplopen spanningen aan grens met Polen

Wit-Rusland zal “hard terugslaan” bij elke aanval. Dat heeft minister van Defensie Viktor Khrenine gezegd na de grote mobilisatie van Poolse troepen aan de grens met zijn land.

11 reacties

 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Hoe gaat dit aflopen al die mensen daar in Niemandsland er gaat toch iets moeten gebeuren
 • Antonio Vivaldi

  2 maanden geleden
  Nog even geduld en loekasjenko ligt er uit?
 • roger decuyper

  2 maanden geleden
  Dat Europa maar kalm blijft het zou ons zuur kunnen opbreken als Rusland de Gaz kraan toe draait
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Poetin trekt hier aan de touwtjes en niemand anders. De EU zou beter 2x nadenken voor ze sancties neemt tegen Rusland voor alles en nog wat. Uiteindelijk zijn wij het slachtoffer.
 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Wat er momenteel met die vluchtelingen aan de Poolse grens gebeurd dat is net zoals in een oorlog,kunnen wij niet in een vreedzame wereld leven?.
 1. Dronken sheriff (41) rijdt politiewagen total loss tegen meer dan 200 km/u
  Play

  Dronken sheriff (41) rijdt politiewa­gen total loss tegen meer dan 200 km/u

  In de Amerikaanse staat Minnesota is ophef ontstaan nadat een sheriff onder invloed crashte met zijn overheidsvoertuig. Toen sheriff David Hutchinson (41) de controle over het stuur verloor, reed hij meer dan 200 km/u én zonder gordel. Politiebeelden tonen hoe Hutchinson vlak naast het wrak ligt. Op enkele gebroken ribben na, blijft hij wonderwel ongedeerd. Hoewel er geen andere persoon gevonden wordt, beweert Hutchinson tijdens een eerste ondervraging dat hij “niet aan het stuur zat”.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.