De doodgeschoten Wisam was dol op zijn chowchow.
Volledig scherm
PREMIUM
De doodgeschoten Wisam was dol op zijn chowchow. © MediaTV/Fotobewerking: AD

Wisam (37) doodgeschoten tijdens het uitlaten van z’n hondje: "Hij was gek op die chowchow, dat was zijn zoontje”

Regio RotterdamDe 37-jarige man die vrijdagnacht in het Nederlandse Capelle aan den IJssel (nabij Rotterdam) dodelijk gewond raakte tijdens het uitlaten van zijn hond, blijkt de in Irak geboren Wisam te zijn. Hij runde een evenementenbureau en werkte als dj. Volgens naasten was hij dol op zijn hond, die hij liefkozend ‘zijn zoontje’ noemde.

  1. Onherkenbare IS-bruid die aanslag Manchester “gerechtvaardigd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffenis: "Ik ben ook geliefden verloren”

    Onherkenba­re IS-bruid die aanslag Manchester “gerecht­vaar­digd” noemde, smeekt Britten nu om vergiffe­nis: "Ik ben ook geliefden verloren”

    De bekende Britse IS-bruid Shamima Begum (21) heeft voor het eerst een live tv-interview gegeven vanuit het kamp in Syrië waar ze verblijft. Tijdens Good Morning Britain verontschuldigde ze zich omdat ze zich bij IS had aangesloten en smeekte ze de Britten om haar te vergeven en haar te laten terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. De zichtbaar nerveuze Begum was daarbij in niets meer te herkennen: ze droeg westerse kleding en make-up, haar haren waren zichtbaar en haar nagels waren opvallend gelakt.