Lottowinnares Margaret Loughrey (56)
Volledig scherm
Lottowinnares Margaret Loughrey (56) © Screenshot YouTube

Winnares (56) grootste Noord-Ierse lottojackpot thuis dood aangetroffen: “Dat geld heeft m'n leven verwoest”

Een vrouw die in 2013 de toen grootste lottojackpot ooit won in Noord-Ierland, is donderdagochtend dood aangetroffen in haar bescheiden woning in de plaats Strabane. De 27 miljoen pond  - bijna 32 miljoen euro - die Margaret Loughrey (56) won, maakte haar niet bepaald gelukkig. “Dat geld heeft m’n leven verwoest”, liet ze ooit optekenen in een interview.

8 reacties

 • Sofie De Smedt

  1 maand geleden
  Veel geld kan beetje geluk brengen, maar het is vooral hoe je ermee om gaat en niet aan de grote klok hangt.
 • Christopher Moltisanti

  1 maand geleden
  Gebeurt blijkbaar vaak dat winnaars mentaal labielen zijn of worden.
 • Andy De Schieter

  1 maand geleden
  Ik heb heus geen begeleiding nodig hoor. Ik heb het geluk dat ik nooit op café ga, geen hobby's heb en nu ook al geen vrienden heb en dat is goed zo. Dat mag zo blijven.
 • bart van brabant

  1 maand geleden
  Zo zie je maar dat sommige mensen niet met geld om kunnen. Je kan ze nog zoveel geld geven als je wilt, brengt hen niet in een beter leven.
 • Peeters Gerd

  1 maand geleden
  Met geld moet je leren omgaan en zeker niet aan de grote klok hangen.
 1. Gigantisch billboard op Times Square van groep Republikeinen roept Trump op te stoppen met aanvechten verkiezingsresultaten

  Gigantisch billboard op Times Square van groep Republikei­nen roept Trump op te stoppen met aanvechten verkie­zings­re­sul­ta­ten

  Dat Donald Trump vorig jaar de presidentsverkiezingen verloor, lijkt nog altijd niet helemaal tot de man door te dringen. Hij blijft bijna een jaar later koppig de resultaten in verschillende staten aanvechten, zo bleek eind september nog in Arizona. Zelfs partijgenoten van hem zijn dat beu. Enkele Republikeinen zijn daarom een campagne van 250.000 dollar (215.000 euro) gestart om de voormalige president duidelijk te maken dat hij wel degelijk de verkiezingen van 2020 verloor.