Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © getty

‘Winnaar’ van 26 miljoen dollar vergeet dat winnend lot in broekzak zit en vernietigt het in de was

Een vrouw in de Amerikaanse staat Californië beweert dat ze de winnaar is van een lottotrekking van 26 miljoen dollar (ongeveer 21 miljoen euro). De vrouw zou het lottobiljet vernietigd hebben nadat ze een broek had gewassen waarin het lotje zich bevond. De lotto-organisatie heeft nu een onderzoek opgestart om na te gaan of de vrouw de waarheid spreekt. 

4 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  4 weken geleden
  @ Jenny stevens, Van alle speeltickets zijn toch "registraties" tja...als de "uitbater" van de terminal dan beweerd dat hij speelde met een vaste klanten vriendengroepje op dat moment... Een Nederlands complottheorie heeft ook al een gesuggereerd dat men al te goed weet waar en wanneer hoofdprijzen worden "uitgeloot" (uitgefilterd, uit geselecteerd) uit (of juist niet uit) de geregistreerde deelnames. Maar blijkbaar is het toch nodig om het winnend lotje te bewaren ( en kans < op "verliezen" )
 • Jenny stevens

  1 maand geleden
  Hopelijk krijgt ze alsnog het geld .Is daar dan geen kopie van?
 • Geert Vaelen

  1 maand geleden
  Zo kan iedereen afkomen. Toon het vernietigde biljet en als het nog leesbaar is en het is correct, dan heb je geluk. Als het niet meer leesbaar is, dan heb je pech. Je moet maar leren voorzichtig te zijn met je spullen.
 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Niets heeft op geen enkele manier recht op zelfs maar 1 euro waar dienen anders nog de tickets voor geen geldig bewijs geen uitbetaling logisch toch .