Illustratiebeeld: het Yves Saint Laurent-museum in Parijs.
Volledig scherm
Illustratiebeeld: het Yves Saint Laurent-museum in Parijs. © REUTERS

Winkel van Yves Saint Laurent in Cannes overvallen, dieven stelen 50.000 tot 100.000 euro aan kledingwaren

CannesEen magazijn van het modemerk Yves Saint Laurent in de Zuid-Franse stad Cannes is in de nacht van 24 op 25 oktober overvallen. De dieven gingen aan de haal met kledingstukken, leerwaren en schoenen van het luxemerk met een geschatte waarde van samen 50.000 tot 100.000 euro. Volgens Isabelle Pasquier, de voorzitter van de winkels in de regio, is het de eerste keer dat er in het magazijn is ingebroken. 

 1. Macron over Johnson in privégesprek: “Triest om te zien dat een groot land wordt geleid door een clown”
  11

  Macron over Johnson in privége­sprek: “Triest om te zien dat een groot land wordt geleid door een clown”

  In een privégesprek heeft de Franse president Emmanuel Macron naar verluidt vernietigend uitgehaald naar de Britse premier Boris Johnson. “Het is triest om te zien dat een groot land waarmee we enorm veel dingen kunnen doen, wordt geleid door een clown”, zou hij onder meer gezegd hebben volgens het Franse satirische weekblad Le Canard enchaîné. “Het is altijd hetzelfde circus.”
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.