'Bill' William Shakespeare (81) was de allereerste man die begin december het vaccin van Pfizer-BioNTech kreeg.
Volledig scherm
'Bill' William Shakespeare (81) was de allereerste man die begin december het vaccin van Pfizer-BioNTech kreeg. © EPA

William Shakespeare (81), eerste man die Pfizer-vaccin kreeg, overleden

De Brit William Shakespeare, die als allereerste man ter wereld het erkende coronavaccin van Pfizer-BioNTech kreeg toegediend, is overleden. Hij stierf op 81-jarige leeftijd aan een ziekte die niet gerelateerd was aan Covid-19. Dat melden Britse media dinsdagavond.

2 reacties

 • Lowi Verborgt

  1 jaar geleden
  Als je dat nu leest vraag ik mij af waarom oude mensen die toch niet lang meer te leven hebben voorrang krijgen op jonge gezonde mensen die nog vele jaren vor de boeg hebben. Ben zelf 70+ maar nog niet inge'ent omdat ik niet in Belgie woon en dus voor de Belgische overheid blijkbaar niet meer meetel.
 • Jean Versmissen

  1 jaar geleden
  Beroerte kan meerdere dingen betekenen. Dus als buitenstaander kunnen we het niet weten. En als insider misschien ook niet. Het probleem met die dingen is dat het vaker een vermoeden is eerder dan een keihard bewijs.
 1. Boris Johnson wankelt: nog meer ontslagen in Britse regering

  Boris Johnson wankelt: nog meer ontslagen in Britse regering

  Nadat dinsdag al twee vooraanstaande ministers hun taken hadden neergelegd, is woensdag een derde Britse minister afgetreden uit de regering van Boris Johnson. Will Quince, de minister voor Kinder- en Familiezaken, heeft zijn ontslagbrief ingeleverd. Hij zegt op te stappen nadat hij “onjuiste informatie” had gekregen over de aanstelling van Chris Pincher, de functionaris die vorige week moest aftreden omdat hij twee mannen zou hebben betast.