Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images

Wilde everzwijnen omsingelen vrouw in Italië en stelen haar boodschappen

Een groep wilde everzwijnen hebben een vrouw omsingeld op de parking van een supermarkt in Le Rughe, een Italiaanse gemeente dicht bij Rome. De groep, bestaande uit vier volwassen zwijnen en twee jongen, zaten de vrouw achterna, waarop die haar boodschappen liet vallen. Kort daarna begonnen de everzwijnen te smullen van het voedsel dat de vrouw net had gekocht. 

8 reacties

 • Stefanie van Dijk

  1 maand geleden
  Gaan we hier ook krijgen nu Natuurpunt overal hekken plaatst om ze buiten de natuurgebieden te houden. Beter een hek zetten dan afschieten ... en vervolgens overlast en moeten ze alsnog afgeschoten maar de hei mag enkel omgeploegd worden door schapen koeien en konikpaarden
 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Everzwijnen hebben geen of onvoldoende natuurlijke vijanden, dus moet er afgeschoten worden. Beter vlees dan wat er komt van de intensieve varkensindustrie.
 • Kevin Cunningham

  1 maand geleden
  Binnenkort worden ze politieker misschien.
 • Linda Heintjens

  1 maand geleden
  Werkstraf geven?
 • guido van der heyden

  1 maand geleden
  jan in een stad ? die dieren waren er al voor de mensen dhe
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Cocaïnevondst in fruitbedrijf leidt tot enorme afpersingszaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveiliging honderden medewerkers
  NEDERLAND

  Cocaïne­vondst in fruitbe­drijf leidt tot enorme afpersings­zaak: huizen van werknemers beschoten, politie heeft handen vol met beveili­ging honderden medewer­kers

  Nog niet eerder zijn in Nederland zoveel mensen beveiligd als in een bizarre afpersingszaak rond het fruitimportbedrijf De Groot Fresh Group in Hedel (provincie Gelderland). Tussen de 300 en 400 medewerkers, directieleden en hun familie lopen gevaar, schrijft De Telegraaf. De beveiligingsmaatregelen leggen een groot beslag op de capaciteit van de politie bij onze noorderburen.
 3. Nieuw onderzoek naar veerbootdrama 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Nieuw onderzoek naar veerboot­dra­ma 26 jaar geleden met ruim 800 doden in Oostzee

  Duikers gaan deze zomer het wrak onderzoeken van de in 1994 in de Oostzee gezonken veerboot Estonia. Dat heeft de Zweedse averijcommissie vrijdag bekendgemaakt. Het schip was destijds onderweg van Estland naar Zweden maar zonk voor de zuidkust van Finland. De oorzaak zou een in zwaar weer weggeslagen boegdeur zijn geweest maar beelden van een onderwaterrobot wijzen volgens documentairemakers van Discovery Channel op iets anders.