Après-ski in Zell am See.
Volledig scherm
Après-ski in Zell am See. © zellamsee-kaprun.com

‘Wild gevecht’ bij après-ski in Oostenrijk: Nederlands meisje (18) bewerkt slachtoffer met gebroken fles

In het populaire skioord Zell am See is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarig Nederlands meisje gearresteerd omdat ze een Oostenrijkse leeftijdsgenoot zwaar mishandelde tijdens een volgens de politie ‘wild gevecht’. Het slachtoffer belandde zwaargewond in het ziekenhuis. Het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak en beslist daarna of de tiener in voorlopige hechtenis blijft, melden Oostenrijkse media.

4 reacties

 • Daniël Maenhaut

  1 jaar geleden
  Die Hollanders toch... ze zijn zo "geliefd" in het buitenland.... 't Is daarom dat ze steeds aan ons vragen of we Belgen of Hollanders zijn... en WIJ zijn steeds welkom ! Guess why ?
 • Ronald Van Roy

  1 jaar geleden
  De mens is in volle degeneratie ! Noemen wij ons nog "beschaafd" ?
 • willy van der Wijk

  1 jaar geleden
  de mens behoort tot het mensdom en het dier behoort tot het dierenrijk , het dier dood omdat het honger heeft , de mens doodt om zijn gelijk te hebben in zijn tragedie !!!!!!!!
 • piet maes

  1 jaar geleden
  ik vind het prima dat bij incidenten de daders in de pers zo duidelijk mogelijk omschreven worden. ik denk daarbij aan leeftijd,nationaliteit,man of vrouw. maar waarom gebeurt dit steeds minder hier in belgie zelf?
 1. Meisje komt vast te zitten onder speelkussens in Nederlandse recreatieplas en sterft

  Meisje komt vast te zitten onder speelkus­sens in Nederland­se recreatie­plas en sterft

  Bij een ernstig ongeluk aan een waterspeelpark in een populaire recreatieplas in Nederland is een meisje omgekomen. Het kind van een jaar of 9 oud was woensdagmiddag vast komen te zitten onder een speelkussen op het water. Enkele jongens merkten haar plots op, trokken haar los en haalden haar uit de plas. Na reanimatie ter plaatse werd het kind ernstig gewond naar het ziekenhuis gesneld. Maar daar is ze helaas overleden, meldt de politie vrijdagochtend.