.
Volledig scherm
. © EPA

“Wil je zwijgen, man?” Trump en Biden clashen in een ongezien chaotisch en gemeen eerste debat: dit waren de 9 opvallendste momenten

Hoeveel keer Donald Trump Joe Biden onderbroken heeft in het allereerste tv-debat tussen beide presidentskandidaten? Niemand die de tel zelfs na een kwartier nog kon bijhouden. De winnaar van de avond lijkt vooral de antipolitiek te zijn, met de ene kandidaat die het bij momenten wanhopig richting inhoud probeerde te sturen, terwijl de andere in zijn welbekende stijl een debat onmogelijk probeerde te maken met persoonlijke aanvallen. Dit waren de negen opvallendste momenten.

  1. Recordcijfers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

    Recordcij­fers in VS: meer dan half miljoen nieuwe gevallen in week tijd en nu kan ook Trump er niet meer omheen

    Ook in de Verenigde Staten gaat het niet de goede kant op met de coronacijfers. Afgelopen week werden meer dan een half miljoen nieuwe gevallen gerapporteerd en dat waren er nooit eerder zo veel. Zesentwintig van de 50 staten van het land tekenen recordcijfers op of zitten er niet ver meer af. Hoewel president Trump al herhaaldelijk beweerde dat het einde van de epidemie in de VS in zicht is, gaf hij dinsdagavond tijdens een rally toch toe dat de cijfers omhoog gaan in de Midwest.