.
Volledig scherm
. © videostill

Wielrenners zoeven langs amazone, tot er een tegen haar paard knalt

Een Britse amazone is vanochtend aangereden door een wielertoerist. Nadat verschillende deelnemers van de Royal Windsor Triathlon haar al hadden voorbijgezoefd, knalde één fietser vol op haar paard. “Ik ben in shock”, schrijft de vrouw op Facebook.

67 reacties

 • kristof van winckel

  3 jaar geleden
  Ik heb nooit anders geweten dan dat een triathlonwedstrijd op een gesloten circuit wordt gereden
 • Jurgen Devries

  3 jaar geleden
  Dominique waar lees jij dat het parcours verkeersvrij is gemaakt? Dat staat nergens er staat zelfs dat het gewoon openbare weg is dus fout ligt bij de fietsers.maar dat horen de mensen hier niet graag he. En er was dan zelfs nog plaats genoeg om normaal in te halen
 • Rocky Bauwens

  3 jaar geleden
  Ze moge van my part ook eens de wiellertoeristen eens aanpakken ze zyn al een gevaarte op de baan ze denken dat ze overal voorrang op hebben
 • Dominique Knops

  3 jaar geleden
  Het koersparcours was verkeersvrij gemaakt. WTF doet zij dan op het parcours ? Rij zelf al 50 jaar te paard en watzij doet is onverantwoord.
 • raf peeters

  3 jaar geleden
  Misschien had de amazone nadat er al tal van fietsers voorbij gevlogen waren mis-schien beter halt gehouden aan de zijlijn van de weg voor een minuutje tot ze voorbij waren allemaal ,zo doe ik het toch,was ook en betere oplossing geweest en risico dat er iets gebeurd kleiner.