WHO-directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Volledig scherm
WHO-directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus. © AFP

"WHO wil nieuw onderzoeksteam naar China sturen"

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO is een nieuw team van twintig wetenschappers aan het samenstellen om de oorsprong van het coronavirus in China te achterhalen. Dat schrijft ‘The Wall Street Journal’.

10 reacties

 • dieter devreze

  1 jaar geleden
  Het is dringend, hoogdringend tijd. Dat Europa terug maakindustrie insourced en lokaler gaat werken. Bovendien zou een 'nationalisatie' van kritische infrastructuur in Europa terug moeten als iets in handen is van niet EU-landen (havens, luchthavens, telecomnetwerken,...). In China kan je zonder joint venture (lees chinees toezicht) zelf nog geen broodjeszaak openen. Gooi ze eruit, totdat ze aan gelijke sociale en milieuvoorwaarden werken.
 • Joannes Maes

  1 jaar geleden
  Dit is een Chinese oorlog voering, als je ziet wat en waar de Chinees nu allemaal zijn stempel doordrukt, een hele Griekse haven is in handen van de Chinese Volksrepubliek, en zo zijn er al landen in Europa die volledig afhankelijk zijn van China, ja dit is Europa. Als je volgt welke Militaire expansie China nastreeft, zeker in de zuidoostelijke Chinese zee, welke vol zit met grondstoffen, het is om schrik van te krijgen. Van onze politici moet je niets verwachten, zij denken alleen aan geld !!
 • Peter De Sutter

  1 jaar geleden
  Wat denken ze daar nu nog te vinden?…..
 • Rudolf van Rooy

  1 jaar geleden
  En hoe geloof waardig is die voor zitter juist zero
 • Ludovic De Beuckeleer

  1 jaar geleden
  is niet nodig om naar daar te gaan want iedereen met een beetje gezond verstand weet dat het virus is gemaakt door de geleerde in Wuhan, anders zou china zich niet als een duivel in een wijwater vat gedragen over deze zaak.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.