WHO-directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Volledig scherm
WHO-directeur Tedros Adhanom Ghebreyesus. © AFP

"WHO wil nieuw onderzoeksteam naar China sturen"

De Wereldgezondheidsorganisatie WHO is een nieuw team van twintig wetenschappers aan het samenstellen om de oorsprong van het coronavirus in China te achterhalen. Dat schrijft ‘The Wall Street Journal’.

10 reacties

 • dieter devreze

  3 weken geleden
  Het is dringend, hoogdringend tijd. Dat Europa terug maakindustrie insourced en lokaler gaat werken. Bovendien zou een 'nationalisatie' van kritische infrastructuur in Europa terug moeten als iets in handen is van niet EU-landen (havens, luchthavens, telecomnetwerken,...). In China kan je zonder joint venture (lees chinees toezicht) zelf nog geen broodjeszaak openen. Gooi ze eruit, totdat ze aan gelijke sociale en milieuvoorwaarden werken.
 • Joannes Maes

  3 weken geleden
  Dit is een Chinese oorlog voering, als je ziet wat en waar de Chinees nu allemaal zijn stempel doordrukt, een hele Griekse haven is in handen van de Chinese Volksrepubliek, en zo zijn er al landen in Europa die volledig afhankelijk zijn van China, ja dit is Europa. Als je volgt welke Militaire expansie China nastreeft, zeker in de zuidoostelijke Chinese zee, welke vol zit met grondstoffen, het is om schrik van te krijgen. Van onze politici moet je niets verwachten, zij denken alleen aan geld !!
 • Peter De Sutter

  3 weken geleden
  Wat denken ze daar nu nog te vinden?…..
 • Rudolf van Rooy

  3 weken geleden
  En hoe geloof waardig is die voor zitter juist zero
 • Ludovic De Beuckeleer

  3 weken geleden
  is niet nodig om naar daar te gaan want iedereen met een beetje gezond verstand weet dat het virus is gemaakt door de geleerde in Wuhan, anders zou china zich niet als een duivel in een wijwater vat gedragen over deze zaak.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.