Directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus
Volledig scherm
Directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus © AFP

WHO waarschuwt: “Coronacrisis kan erger en erger en erger worden”

De coronapandemie die wereldwijd lelijk huishoudt zal alleen maar erger worden als landen er niet in slagen om zich aan strikte voorzorgsmaatregelen te houden. Daarvoor waarschuwt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vandaag.

9 reacties

 • Ingrid Asseloos

  11 maanden geleden
  WHO, 1 van de vele organisaties die Gates kocht, naast Imperial College waar Ferguson, de ‘risee’ onder de wetenschappers, telkens opnieuw verkeerde voorspellingen maakt, de BBC die 45 miljoen dollar kreeg, etc. Ze verdienen een tribunaal voor massale misleiding ivm virus en poging het menselijk ras om te vormen tot genetisch gemanipuleerde mensrobot. Synthetisch vlees, synthetische moedermelk, Gates blijf bij je virusgevoelige Microsoft gast ipv Frankenstein te spelen.
 • Jos Teugels

  11 maanden geleden
  Zegt de uiterst corrupte organisatie die het WHO is geworden doordat ze nu eigendom is van Bill Gates die ook in alle grote Pharma reuzen genesteld zit. Van belangenvermenging gesproken!! Die Tedros het hoofd ervan is ook niet onbesproken en is geen brave jongen. Maar als mensen ingedommeld blijven zal het een sombere wereld worden na 2030. Het jaar van de AGENDA. Alles ligt reeds in beton gegoten.
 • Klaus Jozef Kalergi

  11 maanden geleden
  Natuurlijk zal het erger worden, iedereen is dmv handgel en mondmasker zijn weerstand om zeep aan het helpen. Allemaal voor een virus met een sterftecijfer van 0,2% bij gezonde mensen, zoals een degelijke griep. Het immuunsysteem wordt normaal gezien getraind door dagelijks met allerlei bacteriën en virussen af te rekenen, vertrouw erop.
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  11 maanden geleden
  Stop gewoon met rommel uit China te kopen, wij zijn daar allemaal schuld aan. Die rommel kunnen wij ook in Europa maken.
 • Jo Bosman

  11 maanden geleden
  Het Wuhan Healt Ofice had veel eerder moeten waarschuwen wat er in China gebeurde. Nu zijn het vijgen na pasen