Het Witte Huis werd meteen afgegrendeld.
Volledig scherm
Het Witte Huis werd meteen afgegrendeld. © AFP

Werd het Witte Huis in lockdown geplaatst door ... een zwerm vogels?

Groot alarm gisterenochtend in Washington DC: een onbekend vliegtuig was er het nochtans streng verboden luchtruim boven de Amerikaanse hoofdstad binnengevlogen. Gevechtsvliegtuigen en -helikopters werden de lucht in gestuurd, pas na een drie kwartier was de situatie weer genormaliseerd. Nu blijkt dat de paniek mogelijk veroorzaakt werd door niets meer dan een zwerm vogels.

1 reactie

 • Feline Noé

  2 jaar geleden
  Eerst 'Het vliegtuig wordt op dit moment niet vijandig geacht.' en dan oudere radarsystemen, in Washington? Ik heb serieuze twijfels over Amerikaanse luchtbeveiliging, vooral na de recente flater/ramp in de Saudi Arabische olie velden.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.