AP
Volledig scherm
© AP

Wenen vaccineert kinderen tegen corona: duizenden aanmeldingen

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen hebben ouders massaal jonge kinderen aangemeld om gevaccineerd te worden tegen het coronavirus. De vaccinatiecampagne voor kinderen vanaf 5 jaar begon maandag en er zijn nu al zo'n 10.000 afspraken gemaakt, zo melden lokale overheden.

6 reacties

 • hans voet

  2 maanden geleden
  Ook in de vorige eeuw hebben zij reeds een staatshoofd voortgebracht die volledige kontrole opgebouwd had. Die had ook de bevolking tegen elkaar opgehitst om de meerderheid achter de vlag te krijgen. Geschiedenis herhaalt zich.
 • Ivo Daniels

  2 maanden geleden
  Onze bestuurders (nationaal en gewestelijk) hebben nog heel wat te leren van het Osstenrijks bestuur wat kordaat en prompt handelen betreft. Zowel in Oostenrijk (ook in Nederland ) neemt men "de koe bij de horens". In ons landje gaan ze komende woensdag verder palaveren om voor de zoveelste keer halfslachtige maatregelen te treffen. Wat wil je met 9 vzrantwoordelijken voor volksgezondheid en daar bovenop ook nog een keer minister presidenten die toch ook zo graag scoren.
 • Kristine Delacourt

  2 maanden geleden
  Mooi zo! Hier ook graag! Jongeren zijn de grootste niet gevaccineerde groep, met de meeste sociale contacten. Waarop wachten we?
 • Monique Willemsen

  2 maanden geleden
  Dat zullen ze hier ook moeten doen. Geen gezeur meer . Maar onze regering Die bekvechten liever tegen 1.en wij staan straks weer van af .want de vaccinaties gaat Ook niet voor uit .
 • Lecocq Daniel

  2 maanden geleden
  Een burgemeester die medische handelingen oplegt. Waar gaan we naartoe?
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.