Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Southend Hospital Charitable Foundation

Welkom in ErotikaLand, het eerste erotisch pretpark ter wereld

Wie Walibi, Bobbejaanland of Bellewaerde een beetje braafjes vindt, kan vanaf 2018 de oversteek naar Brazilië maken. In Piracicaba, nabij Sao Paulo, opent dan het eerste erotische pretpark ter wereld de deuren. Gasten zullen zich in ErotikaLand kunnen uitleven in de 'trein van plezier', een bioscoop met vibrerende zetels en penisvormige botsauto's. Er geldt wel één belangrijke regel: je mag er geen seks hebben.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Concurrentie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

  Concurren­tie voor Disneyland: Londen krijgt een van de grootste pretparken ter wereld

  Binnenkort krijgt Engeland een gigantisch pretpark dat de concurrentie zal aangaan met Disneyland Parijs. De belachelijk rijke familie Al-Humaidi uit Koeweit gooit zo maar even 2,5 miljard euro over de balk voor het Londen Paramount resort, dat elke dag ongeveer 50.000 bezoekers moet ontvangen. Wij plannen alvast een bezoekje, want met mogelijke 'Mission Impossible'-, 'The Godfather'- of 'Indiana Jones'-attracties wordt het park ongetwijfeld dolle pret!
 2. Snelheid, water en vrije val: Walibi lanceert nieuwe attractie die álles combineert
  Video

  Snelheid, water en vrije val: Walibi lanceert nieuwe attractie die álles combineert

  Wie van snelheid houdt, kan in Walibi terecht in de Psyké Underground, een rollercoaster die je in complete duisternis in minder dan 3 seconden naar meer dan 85 kilometer per uur katapulteert. Voor een vrije val kan je terecht op de Dalton Terror en waterratten kunnen zich uitleven op de Flash Back. Maar binnenkort komt het pretpark in Waver met een gloednieuwe attractie die al deze sensaties combineert. De Pulsar zorgt voor snelheid, een vrije val én water: een wereldprimeur.
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan