Een lange rij met wintersportfanaten aan de kabelbaan.
Volledig scherm
Een lange rij met wintersportfanaten aan de kabelbaan. © Twitter

Welke coronacrisis? Mensen staan op elkaar gepakt aan kabelbanen in Oostenrijkse Tirol

Een koufront zorgde de afgelopen week voor voldoende sneeuw in veel Oostenrijkse skigebieden. Talloze wintersporters wilden die kans niet aan zich laten voorbijgaan en repten zich massaal naar de Alpen. Hierdoor liepen de wachtrijen op aan de kabelbanen, maar van enige afstand was geen sprake.

43 reacties

 • Roger Bosman

  3 maanden geleden
  Stel , deze mensen keren terug en gaan thuis in quarantaine gedurende 10 dagen, zoals voorzien door ministerieel besluit.  Nemen ze voor die 10 dagen dan verlof of gaan ze op ziekenkas of betaalt de werkgever dat loon? Hoe zit dàt eigenlijk?
 • jean claude schepens

  3 maanden geleden
  "de mens" ? ... het meest "over het paard getild" zoogdier ter wereld ; je zou het haast een kwalijke abberatie kunnen noemen van de natuurlijke evolutie in het dierenRIJK ; 't ja, het mensDOM dus...NONKELJEAN
 • Bern Vermeulen

  3 maanden geleden
  Ik vraag al vanaf februari dat mensen die een risico nemen of de regels aan hun laars lappen, verplicht geregistreerd worden en medische zorg pas krijgen als laatsten op de lijst, mensen die zich thuis houden kunnen niet gestraft worden voor onnozele egoïsten. 
 • Didier Stoefs

  3 maanden geleden
  Moeten zie om hun identiteit te achterhalen en indien ze ziek worden ze weigeren in de ziekenhuizen
 • marc mortier

  3 maanden geleden
  De personen die zoiets doen in Corona tijden zijn pure onverantwoorde egoïsten en brengen de virus rond in gans Europa . De grenzen moeten terug dicht . de problemen zijn terug begonnen enkele weken na de verlof periode , De kans is groot dat er een derde golf komt na het herfst verlof en het eindejaars verlof 
 1. Trump wil woensdag allesbehalve een onopvallend vertrek: saluutschoten, muziekkapel en aanhangers aan Air Force One

  Trump wil woensdag allesbehal­ve een onopval­lend vertrek: saluutscho­ten, muziekka­pel en aanhangers aan Air Force One

  Als Donald Trump woensdagochtend de deur van het Witte Huis achter zich toetrekt, wil hij allesbehalve een onopvallend vertrek. Op de luchtmachtbasis waar de Air Force One klaarstaat, verlangt hij een afscheidsceremonie met militair eerbetoon. Trump denkt aan saluutschoten, de muziekkapel, een rode loper en zelfs aanhangers, stellen ingewijden tegenover Reuters en Associated Press.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw