Een beeld van de Amerikaanse evacuatie.
Volledig scherm
Een beeld van de Amerikaanse evacuatie. © AFP

"Weinig waarschijnlijk" dat VS vertrek uit Kaboel uitstellen tot na 31 augustus

De Britse regering acht het weinig waarschijnlijk dat de Amerikanen hun terugtrekking uit Afghanistan uitstellen tot na de voorziene datum van 31 augustus. Verschillende westerse landen, waaronder ook België, drongen daar de voorbije dagen op aan, om de evacuatie-operatie verder te kunnen zetten. Dinsdagnamiddag zitten de G7-landen, voorgezeten door het Verenigd Koninkrijk, samen over de evacuaties.

3 reacties

 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  De EU is gewoon een grote fout.!!!!!
 • Rudy Van Daele

  1 jaar geleden
  Europa neemt wel over het mag miljarden kosten ECB lost dat wel op met steun van Europees parlement. Nu zal je zien dat Europa niets voorstelt in de wereld grote woorden maar geen daden.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  waarom zouden ze vertrekken, hun vernietigingskracht is miljoenen keren groter dan al de wapens die de taliban hebben. ze mogen dus altijd proberen.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.