BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Weet zwerver meer over verdwijning Théo Hayez?

Is Théo Hayez in de nacht van zijn verdwijning een mysterieuze dakloze man gekruist die mogelijk meer weet over de verdwijning? Het spoor komt aan bod in de onderzoekspodcast The Lighthouse van de krant The Australian. De Belgische rugzaktoerist verdween op vrijdagavond 31 mei spoorloos in de Australische badplaats Byron Bay.

3 reacties

 • Tom Derue

  1 jaar geleden
  Waarom is de foto van die zwerver nergens gepubliceerd ? Waarom is hij niet tijdelijk vastgehouden ? Met het feit dat hij zich verschool kon wel aangenomen worden dat hij tegen s'anderendaags zou verdwenen zijn.
 • geert noels

  1 jaar geleden
  Het lijkt me plausibel dat die zwerver wel eens een moordenaar zou kunnen zijn, waarom verbergd hij zich al 6 maand?
 • vangeel guido

  1 jaar geleden
  Hij kan hem dan verstopt hebben in de buurt want meenemen gaat ook niet.Zoek AUB nog eens goed op die plek.Veel sterkte
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. Familie vermiste Théo Hayez kreeg berichten waarin om 300.000 dollar losgeld werd gevraagd

  Familie vermiste Théo Hayez kreeg berichten waarin om 300.000 dollar losgeld werd gevraagd

  Familie en vrienden van de verdwenen Théo Hayez kregen berichten waarin werd beweerd dat de Belgische backpacker werd ontvoerd. Er werd ook om 300.000 Australische dollar losgeld (zo’n 185.000 euro) gevraagd. Dat blijkt uit de derde aflevering van de Australische podcast The Lighthouse. De 18-jarige jongeman verdween op 31 mei in het Australische Byron Bay. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
 3. Amerikaanse pijpleiding heropgestart na hackeraanval

  Amerikaan­se pijplei­ding heropge­start na hackeraan­val

  De Amerikaanse groep Colonial Pipeline heeft de heropstart van de operaties van zijn pijplijn in gang gezet. De pijpleiding was na een hackeraanval vrijdag volledig stilgevallen, wat leidde tot tekorten in de benzinestations. De operaties zijn heropgestart rond 17 uur lokale tijd (23 uur Belgische tijd), aldus het bedrijf in een persbericht. Het zal wel nog enkele dagen duren voor de pijpleiding weer helemaal normaal functioneert.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas