Elon Musk
Volledig scherm
Elon Musk © AP

“Weed, wilde tweets en toch winst”: een bewogen 2018 voor Tesla en CEO Elon Musk

Tesla heeft een tumultueus jaar achter de rug. Het autobedrijf kon ondanks aanslepende productieproblemen met het Model 3 winst in de boeken schrijven. Dat de autoproducent nu optimistisch het jaar 2019 kan ingaan lijkt eerder ondanks dan dankzij de leiding van CEO Elon Musk die met zijn onvoorspelbaar gedrag beleggers, aandeelhouders en financiële instanties op stang jaagde maar ook voor heel wat entertainment zorgde. Een overzicht van de opvallendste gebeurtenissen in het jaar van de fabrikant van elektrische auto’s. 

6 reacties

 • Yvan Lindekens

  4 jaar geleden
  Wie ooit eens in de klauwen van een narcist terecht gekomen is, herkent ongetwijfeld het fenomeen: het leek fantastisch, buitenaards zelfs. Tot de maskers vielen en je je afvroeg hoe je zo naïef had kunnen zijn... Dan misschien beter de schijn hoog houden en manmoedig blijven volhouden dat die narcist toch een geweldig genie was/is. Hopen tegen beter weten in en narcisten hebben er het handje van weg om de snobs te behagen.
 • Hendrik Bleus

  4 jaar geleden
  Best CEO alive, krijgt spijtig genoeg veel slechte en onterechte media over zich heen...
 • Kim Scheerlinck-Van Rossen

  4 jaar geleden
  Absoluut van hetzelfde niveau dan Mozart, Michelangelo enz. Ver hun tijd vooruit. Genieën.
 • Thomas Janssens

  4 jaar geleden
  Prachtkerel!
 • Julles

  4 jaar geleden
  Er zouden meer van dergelijke CEO's moeten zijn.
 1. Russische referenda gaan door te midden van raketaanvallen en beschietingen: “Er wordt zelfs in schuilkelders gestemd”

  Russische referenda gaan door te midden van raketaan­val­len en beschietin­gen: “Er wordt zelfs in schuilkel­ders gestemd”

  De Russische bezetters blijven ondanks het aanhoudende oorlogsgeweld in het oosten en zuiden van Oekraïne (schijn)referenda organiseren over de toetreding tot Rusland. De inwoners van de regio’s worden gedwongen om te stemmen over de vraag of ze tot de Russische Federatie willen toetreden. De internationaal niet-erkende annexatie zou komende week afgerond kunnen worden. Verwacht wordt dat de Russische president Vladimir Poetin de bezette gebieden al komende vrijdag zal inlijven.