Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"We hebben een leider nodig, geen creepy twitteraar": honderdduizenden protesteren tegen Trump tijdens vrouwenmarsen

BuitenlandTerwijl Donald Trump aan zijn tweede jaar als president van de Verenigde Staten begint, zijn duizenden demonstranten de straat op gegaan om te protesteren tegen zijn beleid. Ze scandeerden onder meer: "We hebben een leider nodig, geen creepy twitteraar."

11 reacties

 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Zij hebben voor hem gestemd en nu is hij de slechte?zo zie je maar hoe vrouwen denken eerst ok en dan niet! Waarom stem je dan eerst voor hem???
 • Patrick De pauw

  5 jaar geleden
  Weet je ik vind het spelletje van al die vrouwen al stilletjes genoeg of denken die nu gouden deurtjes te hebben?onnozele wichten!verder zuigen zij alle venten gewoon leeg maar O wee als het over hun goddelijke zever gaat?respect nee!!!
 • guido Bervoets

  5 jaar geleden
  Wel mr. Heyninck, de werkloosheid in de VS is van november 2016 tot eind 2017 gedaald van 4,6% naar 4,1% maar ze kwam van 11,5 % in 2009. Obama heeft daar de grootste verdienste aan en niet Trump. De daling van het laatste jaar is dus niet zo spectaculair als u wil laten uitschijnen maar een logisch gevolg van de maatregelen van de voorgaande jaren. De waarheid heeft zo zijn rechten.
 • Joris Heyninck

  5 jaar geleden
  Vraag me af wat we op het oud continent gaan zeggen als de economie van de VS blijft groeien... als China ook blijft doorgroeien... . Een explosieve groei van welvaart gaat altijd ten koste van iemand anders... . Trump is door zijn energie beleid 100% zelfvoorzienend aan het worden. Economie groeit enorm, werkloosheid daalt spectaculair. En wij zijn collectief politiek verlamd.
 • Jonathan Wouters

  5 jaar geleden
  Als het al 5 miljoen mensen waren, wat ik gezien de politieke voorkeur van de pers betwijfel, dan is dat minder dan 2 procent van de bevolking. 2 procent die niet beseffen hoe blij ze mogen zijn met de rechten van vrouwen in Amerika.