Archieffoto van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.
Volledig scherm
Archieffoto van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un. © AP

Washington waarschuwt voor raketprogramma Noord-Korea

De Verenigde Staten hebben formeel gewaarschuwd voor de ballistische activiteiten van Noord-Korea. "Die gaan gewoon door en vertegenwoordigen een echte dreiging", klinkt het. Eerder toonde de Trump-administratie zich nog tevreden over het programma.

0 reacties

 1. Gelekte documenten onthullen hoe landen proberen om VN-klimaatrapport af te zwakken
  61

  Gelekte documenten onthullen hoe landen proberen om VN-klimaatrap­port af te zwakken

  Enkele dagen voor de wereldklimaattop in het Schotse Glasgow zijn tienduizenden aanbevelingen gelekt waarin enkele landen en organisaties een klimaatrapport van de VN proberen af te zwakken. Zo trachten ze de noodzaak om snel af te stappen van fossiele brandstoffen terzijde te schuiven. Maar ook kernenergie, vleesconsumptie en financiële steun voor ontwikkelingslanden zouden gevoelige punten zijn. De experts zeggen dat ze zich niet zullen laten beïnvloeden voor hun rapport.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.