John Bolton
Volledig scherm
John Bolton © AP

Washington onthult Iraans plan om voormalige veiligheidsadviseur John Bolton te vermoorden

Het Amerikaanse gerecht heeft woensdag een complot blootgelegd van een lid van de Iraanse Revolutionaire Garde om de voormalige nationale veiligheidsadviseur van het Witte Huis, John Bolton, te vermoorden.

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Oud-veiligheidsadviseur VS vreest voor taliban-scenario in Pakistan, een nucleaire macht met 150 kernwapens

  Oud-veilig­heids­ad­vi­seur VS vreest voor taliban-scenario in Pakistan, een nucleaire macht met 150 kernwapens

  De machtsovername door de taliban in Afghanistan verhoogt de dreiging dat terroristen de macht grijpen in buurland Pakistan, verklaarde Donald Trumps aan de kant geschoven Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton in een radio-interview. “Dit zou dan betekenen dat 150 nucleaire wapens in handen komen van terroristen. Een zware bedreiging voor de VS en bondgenoten.”
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.