De Britse premier Boris Johnson.
Volledig scherm
De Britse premier Boris Johnson. © AFP

Wankelt de troon van Boris Johnson? Britse premier riskeert vertrouwensstemming

Steeds meer leden van Boris Johnsons eigen partij keren zich tegen de Britse premier. Britse media melden dat minstens twintig conservatieve parlementariërs vandaag een motie van wantrouwen zullen indienen tegen hun leider, wat kan leiden tot een vertrouwensstemming en ultiem zelfs het ontslag van Johnson. Voorwaarde is wel dat er minstens 54 conservatieven een motie indienen. Analyses in de Britse media tonen dat die drempel wel eens gehaald zou kunnen worden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Libanezen trekken naar stembus te midden van zwaarste economische crisis ooit

  Libanezen trekken naar stembus te midden van zwaarste economi­sche crisis ooit

  Vandaag trekken de Libanezen naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. Het zijn de eerste verkiezingen sinds de zware explosie in de haven van hoofdstad Beiroet in 2020, die geleid heeft tot grote betogingen en een - nog zwaardere - scepsis tegenover het politieke establishment. De Libanese bevolking gaat namelijk al jaren gebukt onder een zware economische crisis. Toch worden niet meteen grote politieke verschuivingen verwacht.