Raphaël (10) en zijn moeder.
Volledig scherm
Raphaël (10) en zijn moeder. © RV

Wanhopige moeder zoekt in Panama naar Raphaël (10) nadat zijn Belgische vader hem ontvoerde

De Duitse Melanie Brandauer (45) doet er alles aan om haar zoon weer bij zich te hebben. Ze is nu zelfs naar het verre Panama in Midden-Amerika afgereisd om te zoeken naar Raphaël (10), die is ontvoerd door haar Belgische ex-man Koen. Deze laatste is gekant tegen de coronavaccinatie van zijn zoon en zou hem daarom hebben meegenomen.

 1. Bewaker gaat vuurgevecht aan met schutter in supermarkt, maar botst op kogelvrij vest: “Papa is gestorven als een held”
  Play

  Bewaker gaat vuurge­vecht aan met schutter in supermarkt, maar botst op kogelvrij vest: “Papa is gestorven als een held”

  Bij de schietpartij in een supermarkt in de Amerikaanse stad Buffalo (New York) is bewaker Aaron Salter omgekomen. Als voormalige agent ging hij een vuurgevecht aan met Payton Gendron. Minstens één schot trof doel, maar de kogelvrije vest van de dader deed de impact teniet. Daarna werd Salter zelf doodgeschoten. “Hij is gestorven als een held”, weet zijn zoon. In totaal vielen er tien doden en drie gewonden.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Raphaël die verdween “omdat papa niet wil dat hij coronaprik krijgt” is geen alleenstaand geval: elke week ontvoeren 4 moeders of vaders hun kind
  PREMIUM

  Raphaël die verdween “omdat papa niet wil dat hij coronaprik krijgt” is geen alleen­staand geval: elke week ontvoeren 4 moeders of vaders hun kind

  Er is nog altijd geen spoor van de 10-jarige Raphaël, de jongen die nu al acht dagen vermist is nadat hij met zijn Belgische papa op een vliegtuig stapte. Volgens de moeder van de jongen heeft Raphaëls vader hem ontvoerd omdat die niet wil dat zijn zoon een coronavaccin krijgt: “Koen gelooft niet dat corona echt bestaat. In zijn afscheidsbrief schreef hij dat het hem te veel is als hij nu ook zijn kind moet laten inenten.” Child Focus volgt de zaak op de voet, zoals ze dat doen bij álle parentale ontvoeringen. En dat zijn er veel in ons land: gemiddeld vier per week.