RV
Volledig scherm
© RV

Wagnerbaas deelt beelden van dichttimmeren lijkkist Amerikaanse strijder

Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin heeft op zijn Telegramkanaal beelden gedeeld waarop te zien is hoe zijn huurlingen een lijkkist dichttimmeren en er een Amerikaanse vlag op leggen. Volgens Prigozjin bevat ze de stoffelijke resten van een Amerikaanse burger en zouden die worden teruggegeven aan de Verenigde Staten. Vermoedelijk gaat het om Nicholas Maimer, een voormalige Special Forces-soldaat van het Amerikaanse leger die omkwam in de Oekraïense stad Bachmoet.

8 reacties

 • Ugo De Maeyer

  2 dagen geleden
  Dit is dus diegene die een week eerder zegde dat ze niemand gevangen nemen, ze vermoorden ze dus gelijk als ze zich overgeven ! Nu speelt hij de sympathieke en empatische . . . crimineel dus! Hopelijk wordt hij ook niet gevangen genomen . . .
 • Michel Roman

  2 dagen geleden
  Die man is knettergek en het is wachten op algemeen gejuich als zijn kist op een dag dichtgenageld wordt. Intussen speelt hij met zijn Wagnergroep in de kaart van Poetin . Die laatste tolereert die fratsen zolang hij hem nodig heeft. Daarna zal hij wel van de trap vallen.
 • didier beurkens

  2 dagen geleden
  Klaar om de toorn van de USA te ontvangen?
 • philippe quinart

  2 dagen geleden
  Hopelijk kunnen we die van hem binnekort dichttimmeren.
 • Patrick Claeys

  2 dagen geleden
  Oh, wat is hij toch een brave mens, die Prigozjin! Zo respectvol en sereen omgaan met overledenen... Ah... nee...'t zijn de oekraïners die ze gedood hebben! Daarmee!