rv
Volledig scherm
© rv

Wagner-baas pronkt in bommenwerper boven Oekraïne en daagt Zelensky uit voor een “gevecht”

Jevgeni Prigozjin, de leider van de Russische huurlingengroepering Wagner, heeft zich laten filmen in een Su-24-bommenwerper die volgens hem terugkeerde na een luchtaanval op Bachmoet. Hij daagt de Oekraïense president Zelensky zelfs uit om ook in een gevechtsvliegtuig te klimmen opdat ze samen een gevecht zouden kunnen voeren.

 1. Rusland verplaatst nog meer stokoud legermateriaal: "Alsof je een verzameling oldtimers voorbij ziet komen”

  Rusland verplaatst nog meer stokoud legermate­ri­aal: "Alsof je een verzame­ling oldtimers voorbij ziet komen”

  Rusland lijkt zo wanhopig op zoek naar extra militair materieel dat het nu zelfs museumstukken naar het front in Oekraïne stuurt. Dat zegt een correspondent van nieuwssite ‘The Kyiv Post’, die beelden deelde waarop te zien is hoe een colonne stokoude legervoertuigen zich in beweging heeft gezet. “Alsof je een verzameling oldtimers voorbij ziet komen”, aldus Jason Jay Smart.
 2. Beruchte spermadonor Jonathan M. (41) verwekte wereldwijd al 550 kinderen: "Walgelijk”
  PREMIUM
  5

  Beruchte spermado­nor Jonathan M. (41) verwekte wereldwijd al 550 kinderen: "Walgelijk”

  “Ik wil anderen helpen een gezin te stichten.” Een persoonlijke handgeschreven brief overtuigt de Australische Rachel om voor spermadonor ‘Ruud’ te kiezen. Maar in werkelijkheid gaat het om Jonathan M., een 41-jarige beruchte donor uit Den Haag die mogelijk al 550 (!) donorkinderen heeft verwekt. De moeders van de kinderen zijn woest en willen dat hij zo snel mogelijk gestopt wordt. Want intussen gaat Jonathan M. gewoon door: “Ik vind het leuk te zien dat er over de wereld kinderen van mij zijn.” Hoe is dit mogelijk? Het verhaal van een man met een obsessieve voortplantingsdrift.
  Den Haag