Beelden van het incident.
Volledig scherm
Beelden van het incident. © Twitter

Wagen ramt politiekantoor in Londen, man opgepakt

In het noorden van Londen is een auto woensdagavond ingereden op een politiekantoor. De bestuurder werd opgepakt, zo meldde de politie van de Britse hoofdstad. De politie doet een onderzoek naar de omstandigheden van het incident.

1 reactie

 • Yannick Peeters

  4 maanden geleden
  Er moeten precies eerst nog 100 doden vallen vooraleer de nietsnutten van politiekers gaan inzien dat de grenzen terug dicht moeten en de vuiligheid opgekuist moet worden.
 1. Australische premier toont begrip voor Europese blokkering export AstraZeneca-vaccins maar vraagt om beslissing te herzien

  Australi­sche premier toont begrip voor Europese blokkering export AstraZene­ca-vac­cins maar vraagt om beslissing te herzien

  De Australische premier Scott Morrison toont enig begrip voor de Italiaanse beslissing om de export van coronavaccins naar zijn land te blokkeren. “In Italië sterven 300 mensen per dag. Dus ik heb zeker begrip voor de hoge mate van ongerustheid in Italië en vele andere landen in Europa”, zei hij. Niettemin vraagt Australië aan de Europese Unie om de beslissing te herzien.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees