De Britse veerdienst 'P&O ferries' verontschuldigt zich in een tweet voor de wachttijden in Calais die te wijten zijn aan grenscontroles.
Volledig scherm
De Britse veerdienst 'P&O ferries' verontschuldigt zich in een tweet voor de wachttijden in Calais die te wijten zijn aan grenscontroles. © REUTERS

Wachttijden tot zes uur voor Britse vakantiegangers in Calais

De Britten die dit weekend wilden terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk werden in de haven van Calais geconfronteerd met urenlange wachttijden. Aanleiding zijn de grenscontroles, die sinds de brexit meer tijd in beslag nemen.

  1. Twee Australiërs eisen ontslag winkelbedienden Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermisbruik steunt?”
    Play

    Twee Austra­liërs eisen ontslag winkelbe­dien­den Balenciaga na BDSM-campagne: “Wil je werken voor bedrijf dat kindermis­bruik steunt?”

    Het populair modemerk Balenciaga kwam onlangs onder vuur te liggen omwille van een reclamecampagne. Ze lieten kinderen poseren met knuffels die een BDSM-outfit aan hebben. Twee Australische handelaren besluiten in een winkel de confrontatie aan te gaan met enkele bedienden en delen de beelden op sociale media. Daar vinden de mensen dat de twee zich ongepast gedragen, en dat de winkelbedienden gewoon hun werk doen.