"Mijn advocaten deugen niet", zo luidt de boodschap van een manifestant die verkleed als Donald Trump én in gevangenenpak aan het Capitool verscheen
Volledig scherm
PREMIUM
"Mijn advocaten deugen niet", zo luidt de boodschap van een manifestant die verkleed als Donald Trump én in gevangenenpak aan het Capitool verscheen © REUTERS

Waarom Trump binnenskamers op zijn eigen advocaten scheldt, maar zich naar de buitenwereld wel merkwaardig gedeisd houdt

Zijn tweede afzettingsproces was nog maar net begonnen, of Donald Trump stond al te schelden op zijn eigen advocaten. Maar naar de buitenwereld houdt hij zich gedeisd. Hij volgt de verrichtingen in de Senaat op televisie en is van plan om pas weer los te barsten als hij daar is vrijgesproken.

6 reacties

 • willy cornille

  2 maanden geleden
  Als Trump wordt vrijgesproken in het Congres door toedoen van de Republikeinen geeft dat een vrijgeleide aan Trump welke ongezien zal zijn in de VS. Hier gaan de Republikeinen nog spijt van krijgen. Blijft er enkel de oplossing om Trump te treffen waar het meeste pijn zal doen, zijn portemonnee. Via de rechtbank Trump ontm
 • martin jacquemijn

  2 maanden geleden
  trumpje scheldt op alles, kan niks anders
 • eric reynebeau

  2 maanden geleden
  Uitleg klopt niet Christiaan Boone. Van de aanwezigen bij de stemming moet 2/3 stemmen voor de afzetting van Trump. Om uw voorbeeld te nemen : als 17 republikeinen afwezig blijven en alle democraten zijn aanwezig zijn er 83 aanwezigen. Daarvan moet 2/3 voor de afzetting stemmen dus 56 . Dat betekent dat nog 6 republikeinen voor afzetting Trump moeten stemmen als alle democraten voor stemmen.
 • Jean Vangronsvelt

  2 maanden geleden
  Wat een omgekeerde wereld. De criminelen gaan de rechtvaardigen als criminelen willen veroordelen. Zij die het presidentschap gestolen hebben, gaan nu de rechtmatige president veroordelen. Dat kan toch niet lang meer duren. Dan de media als een van de ergste.
 • Pablo Rodriguez

  2 maanden geleden
  christiaan boone : iemand de mond snoeren, de nieuwe wereld, en de poort open voor echte dictators en jullie lopen er met jullie ogen wijd gesperd open in die val. Dat Trump jouw favoriet niet is , jouw goed recht : wat daar gebeurd is totale dictatuur. Misschien een alles leren over 9/11, Obama, Biden, Bush, Obama Bin Laden ect... zeer zware lectuur die je een andere kijk geven op alles zonder complotten.
 1. Tweede impeachment van Donald Trump: wie zijn de hoofdrolspelers op het proces dat dinsdag start?
  PREMIUM

  Tweede impeach­ment van Donald Trump: wie zijn de hoofdrol­spe­lers op het proces dat dinsdag start?

  Dinsdag begint in de Amerikaanse Senaat het tweede afzettingsproces tegen Donald Trump. Dat lijkt vooral van symbolisch belang, omdat hij toch al is vertrokken uit het Witte Huis. Maar als Trump veroordeeld wordt, kan hij over vier jaar ook geen kandidaat meer zijn. Wij overlopen alvast wie de hoofdrolspelers zijn: één beklaagde, negen aanklagers, twee advocaten en honderd juryleden — van wie er één de genadeslag kan geven.
 2. Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”
  140

  Nog niet duidelijk of België doorgaat met vaccin Johnson & Johnson: “Morgen beslissing over al geleverde vaccins”

  Johnson & Johnson stelt de uitrol van het Janssen-coronavaccin in Europa uit vanwege mogelijke bloedproppen die kunnen ontstaan bij mensen die het vaccin krijgen toegediend. Dat meldt de farmaceut, die tot het uitstel overgaat op advies van de medische instanties CDC en FDA in de Verenigde Staten. Vaccinoloog Pierre Van Damme zegt dat België morgen een beslissing neemt over de reeds geleverde vaccins van Johnson & Johnson. Ook het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA komt morgen met een advies.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!