REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Waarom Amazon-managers bang zijn wanneer Jeff Bezos hen een e-mail stuurt met ‘?’ als onderwerp

Wanneer managers bij Amazon een mail krijgen met enkel een vraagteken in de onderwerpregel, dan beginnen de meesten al te bibberen. Want die mail is meer dan waarschijnlijk van grote baas Jeff Bezos en de inhoud is bijna altijd slecht nieuws.

6 reacties

 • Gino Denil

  3 jaar geleden
  Als we hem nu eens allemaal een mailtje stuurden met ? als onderwerp.
 • piet devlieger

  3 jaar geleden
  Ik snap eigenlijk niet dat iemand begint te bibberen als de baas een email stuurt of een opmerking maakt. Wat is het ergste dat een baas kan doen ? Hij kan je afdanken en dan zoek je een gewoon andere job - what's the point ?
 • Clement Asselman

  3 jaar geleden
  Waarom lost de Jef dan zelf die problemen niet op; Het zal voor hem een leerrijke ervaring zijn. Van zijn neuzeken maken kan iedereen, Jefken, maar iets oplossen, dat is andere koek. Duidelijk een heel rijk maar heel klein manneken!
 • Juan Esteban

  3 jaar geleden
  Als er zo eentje aan de top staat dan is het bedrijf niks waard, dan kan je beter negeren en je ontslag indienen. Ik heb vroeger voor een bedrijf gewerkt waar het dagelijkse kost was werknemers te intimideren en beledigen, wel dat heeft bij mij geen impact gehad en heb altijd mijn mond opengedaan en heb ze ook direct de keuze gegeven voor mijn ontslag ofwel gaat er normaal gedaan worden. Iemand die schrik heeft om die beslissing te nemen voor zichzelf op te komen is een vogel voor de kat.
 • Albert Devrije

  3 jaar geleden
  Ik heb hem '??' teruggestuurd als antwoord en kreeg promotie.