'Het Enigma', de zwarte diamant die het veilingshuis Sotheby's wil veilen voor 6 miljoen euro.
Volledig scherm
'Het Enigma', de zwarte diamant die het veilingshuis Sotheby's wil veilen voor 6 miljoen euro. © AFP

Waarde van zeldzame zwarte diamant “uit de ruimte” geschat op 6 miljoen euro

Veilingshuis Sotheby’s in Dubai gaat een zeldzame zwarte diamant veilen voor maar liefst 6,8 miljoen dollar (zo’n 6 miljoen euro). De diamant van 555,55 karaat (1 karaat heeft een gewicht heeft van 0,2 gram, nvdr.) draagt de naam ‘Het Enigma’ en zal in februari te koop worden gesteld in Londen. Experten geloven bovendien dat de bijzondere steen afkomstig is uit de ruimte. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.