Nancy Pelosi en haar echtgenoot, Paul. Een glasraam aan de woning werd ingeslagen, zo is te zien op beelden.
Volledig scherm
Nancy Pelosi en haar echtgenoot, Paul. Een glasraam aan de woning werd ingeslagen, zo is te zien op beelden. © AP/REUTERS

“Waar is Nancy?”: inbreker valt echtgenoot (82) van Pelosi met hamer aan en slaat hem een schedelbreuk

UpdateEen inbreker is vrijdagmorgen de woning van Nancy Pelosi (82) binnengedrongen en heeft haar man Paul (82) met een hamer aangevallen. De voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden was echter niet thuis. Het slachtoffer werd met een schedelbreuk naar een ziekenhuis gebracht en “zal naar verwachting volledig herstellen”. Pelosi’s woordvoerder Drew Hammill heeft bevestigd dat dader David Depape (42) eigenlijk op zoek was naar de Democratische politica.

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!