Eitan en zijn familie.
Volledig scherm
Eitan en zijn familie. © RV/Photonews

"Waar ben ik? Waar zijn mama en papa?": Eitan (5) ontwaakt uit coma na ongeval met kabelbaan

De vijfjarige Eitan overleefde als enige het vreselijke ongeval met de kabelbaan in het Italiaanse Stresa aan het Lago Maggiore in de regio Piëmont. Toen het jongetje uit zijn coma ontwaakte, zag hij zijn tante naast zich zitten. “Waar ben ik? Waar zijn mama en papa?”, vroeg hij haar.

13 reacties

 • krista notelaars

  2 jaar geleden
  Ik hoop dat dit voorval een oproep is aan iedereen om veiligheidsmaatregelen niet uit te schakelen van wat dan ook, mensenlevens in gevaar brengen om voordeel van winst,.
 • Lieve Heynderycx

  2 jaar geleden
  Schandalig van de uitbater en zijn entourage die zich ervan af maakten ipv goede herstelling te doen. Voor Eitan bid ik dat hij in een. warm gezin zal opgenomen worden die hem met heel veel liefde en geduld zal omarmen. Hopelijk komt hij dit alles goed te boven. Het zal tijd vergen voor die lieve schat. Sterkte ook voor de overblijvende familie die deze tragedie moet doorstaan. Ook aan alle andere families van de 9 andere slachtoffers denk ik. Dat ook zij steun en toeverlaat vinden.
 • Gerd Peeters

  2 jaar geleden
  Idd, steek die uitbaters maar in het gevang, waarom moest die noodrem uitgeschakeld worden?
 • Johnny Chanet

  2 jaar geleden
  Tranen in de ogen
 • Jo Nijs

  2 jaar geleden
  Steekt die uitbaters maar in het gevang voor 14-voudige moord. De noodrem werd uitgeschakeld, want "het moest opengaan", ge kent dat he, wat maakt enkele dagen zonder rem ? Ge ziet het he !