Volledig scherm
© Photo News

"VS zullen importheffing op staal en aluminium voor EU aankondigen"

De Verenigde Staten zullen in de zeer nabije toekomst importheffingen aankondigen voor staal en aluminium dat afkomstig is uit de Europese Unie. Mogelijk volgt die mededeling vandaag al, zo schrijft de Wall Street Journal vandaag onder aanhaling van bronnen die bekend zijn met de plannen. 

23 reacties

 • Jos Vandenbergh

  2 jaar geleden
  inderdaad wij importeren voor miljarden aan informatie,muziek,films waar we miljarden aan de USA auteursrechten op betalen,wel dat telt mee en moet ook in de EU door importtarieven betaald worden door de invoerbedrijven etc..
 • Gerry Cle

  3 jaar geleden
  Wat als wij uit veiligheidsoverwegingen een importheffing op microsoft, google, apple, facebook en de Amerikaanse wapenindustrie zouden invoeren? Het zou niet eens zo een gek idee zijn gezien de huidige ontwikkelingen.
 • Erwin Borloo

  3 jaar geleden
  Maar laat wel met zich sollen door Netanyahu en de despoten van Saoedi- Arabie en andere islam fundamentalisten zoals de rebellen van al quaida en het leger van de islam in Syrie die hij steunt Het is maar waar zijn hypocriete belangen liggen!!
 • Sam Boesboes

  3 jaar geleden
  Trump zag Brussel en zei in zichzelf “ aan die bende islamieten die de eu geworden is, daar geven we geen cadeautjes meer aan”. Gelijk heeft hij. Wij gaan Harley duurder maken, slapstick die eu.
 • Marc Baeyens

  3 jaar geleden
  Eén ding staat vast, Trump laat niet met zich sollen. Door niemand. Vraag het maar aan Kim Jong-oen, Poetin, Assad, Erdogan, Khamenei ...
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph