Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VS willen geen escalatie van spanningen met Rusland

Washington wil de spanningen met Moskou niet nog vergroten. Dat zei president Joe Biden donderdag, nadat de VS eerder op de dag nieuwe sancties tegen Rusland hadden aangekondigd wegens Russische pogingen om de Amerikaanse verkiezingen van 2020 te beïnvloeden. "De Verenigde Staten willen geen cyclus van escalatie en conflict veroorzaken met Rusland", zei Biden in het Witte Huis. "We willen een stabiele, voorspelbare relatie.”

2 reacties

 • Jan Boden

  3 weken geleden
  Gelukkig zal Poetin daar eens goed mee lachen.
 • Jean De Grande

  3 weken geleden
  Eerst noemt hij poetin een moordenaar (waarschijnlijk de eerste keer in zijn leven dat hij de waarheid zei in het openbaar) en nu dit? En dan beweren de "democraten" dat hij (nog) niet seniel is.
 1. India bereikt kaap van 20 miljoen coronabesmettingen
  1

  India bereikt kaap van 20 miljoen coronabe­smet­tin­gen

  Het coronavirus blijft India sterk in zijn greep houden. Het land sukkelt al maanden met een zwak coronabeleid en talloze tekortkomingen. Het Indiase ministerie van Volksgezondheid meldt opnieuw een recordaantal stergevallen. Zo vielen er op één dag tijd 3.780 doden ten gevolge van het virus. De afgelopen 24 uur kregen 382.000 burgers te horen dat ze besmet zijn. Daarmee rondt India de kaap met maar liefst 20,6 miljoen besmettingen sinds het begin van de pandemie.
 1. En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"
  Play

  En plots staat er een alligator voor het raam: "Straks breekt hij het glas!"

 2. Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?
  Play

  Is de 71-jarige Mary de sterkste oma ter wereld?