Volledig scherm
© AP

VS stemmen tegen VN-resolutie die Israël bekritiseert voor Golan-bezetting

De Verenigde Staten hebben vandaag voor het eerst tegen de resolutie van de Verenigde Naties gestemd die Israël wegens de bezetting van de Golanhoogvlakte veroordeelt. Normaal gezien onthoudt Washington zich bij de jaarlijkse stemming.

10 reacties

 • daniel stienen

  2 jaar geleden
  Tiens, en de bezetting van Cyprus door Turkije, daar horen we nooit van....
 • Emile De Smedt

  2 jaar geleden
  De vraag is maar wat Palestijnen bezielt.Hebben geen verandering,vernieuwing,ontginning of opbouw gebracht in hun gebieden.Alleen er op uit te graaien wat is tot stand gebracht.Israêl heeft klappen gekregen en weet zich te weren.Staan model in het midden oosten maar zo hebben anderen het niet begrepen.De VN is verworden tot babbelclubje met soms vingertje omhoog naar landen die met wapens en profeet wereld gaan veroveren.
 • emiel wouters

  2 jaar geleden
  Staat er niet wat ge krijgt geef het tienvoud terug. Wat ze nemen neem het tienvoud terug. die strijd is al bezig 2500 jaar voor CH. en de joden zijn tot hiertoe altijd het slachtoffer geweest. verdediging is het beste wapen, en dat doen ze nu. zij hebben toch al 4500j van onderdrukking meegemaakt. of niet?
 • d vdv

  2 jaar geleden
  deze resoluties hebben geen enkele waarde, alleen een veralgemeende internationale boycot van israel kan invloed hebben maar dit gebeurt ook niet : israel wordt nog steeds toegelaten in Eurovisiesong, Uefa champion ligea en zo veel andere internationale Europese manifestaties, alhoewel israel niet behoort tot Europa
 • Frans Peeters

  2 jaar geleden
  En kretiek op Iran en maar bombarderen in Syrie
 1. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

 2. Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken
  Play

  Voetganger kan slippende wagen maar net ontwijken