Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AP

VS en Zuid-Korea starten met gezamenlijke militaire oefeningen

Zuid-Korea en de Verenigde Staten starten maandag met gezamenlijke militaire oefeningen. De manoeuvres zullen negen dagen duren, meldt het Koreaanse leger zondag. Het gaat om computersimulaties en geen veldoefeningen. Die vinden later op het jaar plaats. Ook zullen wegens de coronapandemie minder eenheden aan de manoeuvres deelnemen.

 1. Frankrijk in de ban van ontvoering Mia (8): “Beruchte complotgoeroe betaalde 3.000 euro om hele operatie in goede banen te leiden”
  2

  Frankrijk in de ban van ontvoering Mia (8): “Beruchte complotgoe­roe betaalde 3.000 euro om hele operatie in goede banen te leiden”

  De ontvoeringszaak van de achtjarige Mia in Frankrijk blijft ook na de ontknoping nog de gemoederen beroeren. De beruchte complotdenker Rémy Daillet-Wiedemann wordt er nu van verdacht 3.000 euro op tafel gelegd te hebben om de hele operatie in goede banen te leiden. Speurders zijn actief naar hem op zoek, maar dat belooft geen makkelijke klus te worden. De man is immers naar Maleisië gevlucht nadat het hem in andere rechtszaken te heet onder de voeten geworden was. In zijn naam werd vorig jaar nog een politiebureau aangevallen.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen