El Chapo.
Volledig scherm
El Chapo. © REUTERS

VS eisen 12,7 miljard dollar van Mexicaanse drugsbaron 'El Chapo'

De Verenigde Staten eisen 12,7 miljard dollar (11,3 miljard euro) van drugsbaas Joaquín 'El Chapo' Guzmán Loera. Dat is volgens de Amerikaanse autoriteiten het bedrag dat El Chapo heeft verdiend met zijn handel in drugs.

4 reacties

 • Planeet Lauwn

  3 jaar geleden
  Hij is baas, ik kijk echt op naar hem, hij heeft het gemaakt. Hij is echt slim zelfs zijn geld kunnen ze niet vinden. Deze gast kon beter président worden. Hij heeft zoals ons hard moeten werken en offers moeten maken maar dan wel met drugsgeld. Waar wij 55 jaar voor moeten werken heeft hij in 5 jaar gedaan. Oké hij zit nu heel zijn leven vast maar hij heeft tenminste echt geleefd, wij hebben daarna maar 5 jaar te leven en dan kunnen we amper onze pensioen betalen wat is dees?
 • El yaghmouri Ahmed

  3 jaar geleden
  Wel zijn handel in drugs veroordelen maar zn geld is welkom...op en top hypocriet. Maar dat zijn we gwn van de V.S
 • Robert De Meulder

  3 jaar geleden
  12.7 miljard dollar + 12.7 miljard dollar schadevergoeding voor het leed dat hij mensen heeft aangedaan.
 • Etienne Goedertier

  3 jaar geleden
  Ze zouden hem moeten belonen; alle wapens die in México te vinden zijn, zijn gemaakt in de USA...
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.