Vrouwen over hele wereld betuigen steun aan Finse premier Sanna Marin na gelekte feestvideo’s

Nadat gelekte filmpjes van een dansende Finse premier voor de nodige commotie zorgden, spreken verschillende vrouwen over de hele wereld nu hun steun aan Marin uit. Met het opschrift ‘Solidariteit met Sanna’ delen Finse, maar ook Deense en zelfs politici bij ons hun eigen feestvideo’s online. Twee jaar geleden kwam de Finse premier ook al eens in opspraak nadat ze een fotoshoot deed met een blazer zonder kleding onder. Ook toen kreeg ze massaal veel steun onder de hashtag #imwithsanna.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.