Volledig scherm
© screenshot

Vrouw vindt pasgeboren baby tussen afval op straat

Een pasgeboren baby werd zomaar achtergelaten in een vuilnisbak in het Amerikaanse Boston (Massachussetts). Silvana Sanchez hoorde het kindje toevallig wenen toen ze vrijdagmiddag naar haar werk wandelde.

5 reacties

 • wim Goossens

  1 maand geleden
  Ja Willy, Kristine ... Dream on , in het grootse Amerika van de republikeinen en DJT zal de anticonceptie en abortus eerder afgebouwd dan verbeterd worden ..
 • MYRTHE PASS

  1 maand geleden
  Een copycat van wat er net in Nederland gebeurde. Het nieuws is blijkbaar tot in Amerika geraakt. Waarom legde ze dan niet de baby voor een ziekenhuis... Het is blijkbaar wettelijk in Amerika.
 • Erik Audenaert

  1 maand geleden
  Kristine Delacourt , te veel onwetendheid rond anticonceptie volgens jou ? Ze weten toch hoe ze hem erin moeten schuiven . Daar hebben ze geen handleiding voor nodig .
 • Kristine Delacourt

  1 maand geleden
  Dit bewijst vooral dat er nog te veel onwetendheid is rond anticonceptie.
 • willy zachel

  1 maand geleden
  Abortus totaal legaliseren en gratis maken !
 1. Harry en Meghan delen kort eerbetoon aan overleden prins Philip: “Bedankt voor je diensten”
  Royalty

  Harry en Meghan delen kort eerbetoon aan overleden prins Philip: “Bedankt voor je diensten”

  Prins Harry (36) en Meghan Markle (36) hebben op de website van hun onderneming Archewell een kort eerbetoon gedeeld aan de vrijdag overleden prins Philip. De grootvader van de hertog van Sussex werd 99 jaar oud. Eerder schreven Britse media dat Harry een terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk overweegt om de begrafenis van z’n opa bij te wonen. Of Meghan hem zal vergezellen is onduidelijk.
 2. Mensenrechtenadvocaat die Hoessein, Kaddafi en Milošević bijstond overleden

  Mensenrech­ten­ad­vo­caat die Hoessein, Kaddafi en Milošević bijstond overleden

  De Amerikaanse mensenrechtenadvocaat Ramsey Clark is op 93-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt. Clark maakte eind jaren zestig als minister van Justitie deel uit van de regering van Lyndon B. Johnson. Later gaf hij onder andere juridische bijstand aan bekende, maar vooral omstreden leiders. Onder hen zijn de dictators Muammer Kaddafi (Libië), Saddam Hoessein (Irak) en Charles Taylor (Liberia). Ook stond hij de Servische leider Slobodan Milošević bij.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten